Week 7

Het was een geslaagd weekje, nummer 7 alweer. Veel aan de studie gedaan (oorzaak: moeilijker wordende Deense vakken en het Nederlandse tentamen dat al snel dichterbij komt). Maar, gelukkig ook tijd voor gezellige lunches, koffies, drankjes, feestjes, handbalwedstrijden en plannen voor een paar dagen weg!

Continue reading

Week 6

Week 6 alweer! Een kleine update deze week. En nee, hoewel het er misschien op lijkt, is het niet de bedoeling dat m’n verhalen elke week korter worden haha. Maar het was gewoon een best drukke week. Het opstarten van m’n scriptie, Deense vakken, Deense les, m’n Nederlandse vak. En ik heb het liever wat drukker dan rustig, maar zoals ik al zei, kan ik de bibliotheek niet spannender maken dan het is. Maar, natuurlijk was er ook tijd voor drankjes en andere leuke dingen!

Continue reading

Week 5

28 februari: precies één maand geleden kwam ik aan in Aarhus. Maar zo voelt het niet hoor. De tijd is snel gegaan. Ik heb nog geen moment spijt gehad! Ik ontmoet leuke mensen, vermaak me prima, ben blij met m’n vakken en m’n relatie met de Deense heuvels verloopt steeds soepeler haha. Tijd voor een kleine update.

Continue reading

Week 4

Bijna een maand in Aarhus, het gaat snel! Leuke week gehad, maar de inspiratie is even ver te zoeken. Er moet gewoon gestudeerd worden, en dagjes in de bibliotheek kan ik niet leuker beschrijven dan ze zijn haha. Dus, deze week zullen jullie het alleen even met de “hoogtepunten” moeten doen… Bovendien helaas wat weinig foto’s deze week.

Continue reading