Week 8 en 9 en 10 en 11 en 12…

Hello. It’s me. Eindelijk weer een teken van leven uit Aarhus. Waar begin ik? Het was druk!

18 maart vertrok ik voor een weekje naar huis! Op 21 maart stond er een Nederlands tentamen op de planning, dus de dagen ervoor bestonden uit leren leren leren en ondertussen moest er ook nog een scriptieopzet ingeleverd worden… Het waren dus een paar drukke dagen.

Aan die scriptie ben ik momenteel nog hard bezig, maar… ik kan zeggen dat ik het tentamen – vergelijkend en internationaal privaatrecht – met een 7 heb gehaald. HEEL erg blij mee.

De dagen in Nederland vlogen voorbij. Heerlijk relaxen. Gezelligheid thuis. Afspreken met vriendinnen. Bezoekje aan opa en oma en als afsluiter een gezellige paasbrunch met de andere familie. Het waren heerlijke dagen, maar ik had echt zin om weer terug te gaan naar hier. Het vliegt zó snel voorbij – nu nog maar 2 maandjes.

Hoe het verder gaat? Aan die scriptie wordt dus nog hard gewerkt en de Deense vakken beginnen toch ook wel aardig wat werk te eisen. M’n enthousiasme voor het vak environmental law is een beetje gezakt maar gelukkig zijn de andere vakken nog leuk. Eind april / begin mei zijn de colleges afgelopen en heb ik dus genoeg tijd voor de tentamens in eind mei / juni.

Maar daarnaast gelukkig genoeg andere leuke dingen :D. Ik heb echt leuke mensen gevonden met wie altijd wel wat te doen is; eten, drinken, uitgaan – die Deens / Scandinavische uitvinding van fridaybars is toch wel een hele leuke haha. Helaas is het nog geen weer voor terrasjes of picknicken op het strand. Lente is het hier nog niet. Het is APRIL en ik draag nog bijna elke dag handschoenen…

Over anderhalve week staat er een tripje naar Kopenhagen & Stockholm op de planning, samen met Anna, Claudia en Eileen – een Duits meisje. Heel veel zin in! Heb gehoord dat Kopenhagen klein maar leuk is. Stockholm ben ik ook heel benieuwd.

Hardlopen gaat oké. Met nog precies 9 weken te gaan tot de halve marathon nog niet helemáál volgens schema. Ik moet zeggen dat de combinatie scriptie schrijven + Deense vakken + uitgaan + andere leuke dingen doen + hardlopen soms best lastig is haha. Maar goed, de 14 kilometer van vanochtend stelden me niet teleur. De Deense les ontbreek inderdaad in dit rijtje. Werd een beetje teveel en heel veel toekomst zag ik er niet in.

Nou dat was het wel. Zoals ik al dacht, als ik eenmaal één week oversla, volgen de andere heel makkelijk haha. Ik beloof niet dat er volgende week weer een verschijnt maar we gaan het zien haha. Vi ses!!!

 

 

 

2 thoughts on “Week 8 en 9 en 10 en 11 en 12…

  1. Bernadet says:

    Ok… beetje late reactie. .. maar leuk om weer te lezen. En allemachtig 14 km hardlopen… super! Plezier nog. Hug van je tante.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *